Filitea

Dimitar Vlahov 21 2300 Kocani


ПОГЛЕДНЕТЕ МЕНИ

Filtea

Пица Ресторан Филитеа е лоциран во самиот центар на градот Кочани. Модерен ентериер, првокласно мени се одлика на овој пица-ресторан.

 Тука секојдневно можете да уживате не само во специјалитетите од италијанската кујна туку и во многубројните типично македонски специјалитети како: пастрмајлии, селско месо, киевски котлет и др.

 Пицеријата располага со околу 50 седишта и тераса со 100 седишта кое е обезбедена со греење за зимските и воздушно ладење за топлите летни денови.


Контакт
Погледнете го целото мени

Menu PDF


‏‏‎ ‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Мени‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Најдобрата пица во кочани и пошироко!